dimecres, 25 de maig del 2016

ESCACS, HANDBOL I FUTBOL

ESCACS
El divendres 20 de maig es va celebrar la final comarcal d'escacs. Els nostres alumnes classificats van jugar amb els alumnes de Sant Cugat.
Van ser unes partides emocionants, on els nostres alumnes varen saber utilitzar les seves estratègies per guanyar.
Han estat classificats per a la Final Nacional Catalana d'escacs:
- Pol Copete de 4t, categoria benjamí
- Mario Sanchez de 6è, categoria aleví


El Pol i el Mario han estat els seleccionats per a jugar la final que es celebrarà el dissabte 28 de maig al Baix Camp, concretament a l'Hospitalet de l'Infant.

Moltíssimes felicitats a tots dos i molta sort per a la Final.

HANDBOL
El dissabte 21 de maig el nostre equip de Handbol de Categoria Aleví Femení Escola Pere Viver, va estar classificat per a la Fase Territorial.

Aquest mateix dia es va jugar la Fase Territorial contra el Sant Quirze femení. Les nostres jugadores ho van fer amb molta elegància i entrega però les rivals van ser superiors. El nostre equip va quedar en segona posició.

Malgrat això s'han classificat pel nivell B de la competició de la fase nacional.  Es durà a terme el dia 29-05-2016 a El Vendrell en el Pavelló Municipal, Av. Camps d'Esports, 36-38.

FUTBOL
Per acabar el nostre equip de Futbol 7 de Categoria Aleví Masculí Escola Pere Viver, ha estat classificat per la Fase Nacional  que es portarà a terme el dia 29/05/2016 a El Vendrell.

FELICITATS A TOTS I TOTES
Un any més els entrenadors dels diversos equips (bàsquet, handbol, fútbol, escacs, dansa esportiva, ...) esports que fem a l'escola i els alumnes del nostre centre tornen a demostrar el seu esperit de lluita, competitivitat i de valors en els Jocs Esportius Escolars de Terrassa. Deixant un any més el llistó molt alt a la competició escolar.

Secció esportiva PCEE

Laura Soriano
MEF de l'escola Pere Viver
i Coordinadora del PCEE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada